+36-70-376-2388 H-8361 Keszthely, Pf: 250.

Projektátadó ünnepség a KOSZISZ intézményeiben

Home / ALDC / Projektátadó ünnepség a KOSZISZ intézményeiben
Beküldte
Kategória: ALDC

KEHOP-5.2.3 “Energiahatékonysági fejlesztések a KOSZISZ intézményeiben”

A Kolping Oktatási és Szociális Intézményfenntartó Szervezet az ALD Consulting Kft. segítségével pályázatot nyújtott be a KEHOP-5.2.3 “Egyházak épületenergetikai fejlesztései megújuló energiaforrás hasznosításának lehetőségével” című konstrukcióra, mely 2016. december hónapban támogatást nyert.

A projektnek két megvalósítási helyszíne volt (Pétfürdői Kolping Katolikus Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium – 8105 Pétfürdő valamint Szászbereki Kolping Katolikus Általános Iskola Jászladányi Tagintézménye – 5055 Jászladány), melyek közül 2017. november 10-én a jászladányi tagintézmény, 2017. december 8-án pedig a pétfürdői intézmény ünnepélyes projektátadóján vettünk részt, nagy örömmel.

A megítélt támogatásból megvalósulhatott a jászladányi iskolaépület energetikai felújítása (hőszigetelés, nyílászáró csere, tetőszerkezet cseréje, fűtési rendszer átalakítása és az ezekhez kapcsolódó vakolatok, burkolatok javítása, helyreállítása), valamint a pétfürdői intézmény energetikai felújítása (hőszigetelés, nyílászáró csere, tetőszerkezet cseréje és az ezekhez kapcsolódó vakolatok, burkolatok javítása, helyreállítása, napelemes rendszer kiépítése), így az épületek működtetése költséghatékonnyá válik, ezáltal biztosítva a hosszú távú fenntarthatóságot.

Vállalkozásunk a projekt előkészítése mellett a projektmenedzsment feladatok ellátását, a kötelező tájékoztatási feladatok ellátását, valamint a projekt közbeszerzési eljárásának lebonyolítását is végezete.
Kivitelezés (Jászladány): Unió-Formen Kft.
Kivitelezés (Pétfürdő): Structor Invest Kft.
Tervezés és műszaki ellenőrzés: Marosy László (FONTAN ART Kft.)

A megítélt támogatás mértéke: 180.000.000 Ft

Köszönjük a bizalmat, és gratulálunk a KOSZISZ-nak a sikeres fejlesztéshez!

A jászladányi átadóról készült fényképek:

 

A pétfürdői átadóról készült fényképek:

 

A pétfürdői átadóról készült videó (a videó forrása: http://veszpremiersekseg.hu/):

Fel
Recent Posts

Hozzászólás küldése

Szeretne még valamit megtudni?

Amennyiben többet szeretne megtudni, vagy fel szeretné velünk venni a kapcsolatot, akkor ne habozzon! Állunk rendelkezésére!