+36-70-376-2388 H-8361 Keszthely, Pf: 250.

Projektátadó rendezvény – Besenyszög, Chiovini Ferenc Kolping Katolikus Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola

Home / ALDC / Projektátadó rendezvény – Besenyszög, Chiovini Ferenc Kolping Katolikus Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola
Beküldte
Kategória: ALDC

Sikerrel zárult a 400.000.000 Ft támogatásból megvalósuló besenyszögi beruházás

A besenyszögi Chiovini Ferenc Kolping Katolikus Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola korábbi tornaterem épülete leromlott műszaki állapotban volt, emiatt funkciójának ellátására, rendeltetésszerű és biztonságos használatra nem volt alkalmas. Annak érdekében, hogy a besenyszögi Chiovini Ferenc Kolping Katolikus Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola nevelési tevékenysége újra teljes mértékben meg tudjon felelni a nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. Törvény (Nkt.) 27.§ (11); 97.§ (6) bekezdésében, a 20/2012. (VIII. 31.) EMMI rendelet a nevelési-oktatási intézmények működéséről és a köznevelési intézmények névhasználatáról (EMMI rendelet) 141.§ (1)-(2) bekezdésében és a 110/2012. (VI. 4.) Korm. rendelet a Nemzeti alaptanterv kiadásáról, bevezetéséről és alkalmazásáról (Nat.) I.2.1. pontjában foglaltaknak, a Kolping Oktatási és Szociális Intézményfenntartó Szervezet fejlesztési céllal, az ALD Consulting Kft. segítségével pályázatot nyújtott be az EGYH-KCP-16 azonosító számú előirányzatra.

Az elkészült új tornacsarnok az oktatási intézmények tervezési előírásait tartalmazó (MSZE 242203-2/2012./01) magyar szabványnak megfelelően új, korszerű iskolai sportoktatási célokat szolgál majd a jövőben, így nemcsak a mindennapos testnevelésórák lebonyolítását segíti, hanem teljes mértékben kielégíti majd az ifjúság sportolási igényeket is.

Az EGYH-KCP-16 azonosító számú előirányzat célja az egyházi közösségek hitéleti, kulturális, oktatási, közösségépítő és felzárkóztató tevékenységével szorosan összefüggő helyiségek felújításának, kialakításának, illetve működtetésének támogatása.

A pályázat azonosító száma: EGYH-KCP-16-P-0132
A pályázat címe: A besenyszögi Kolping Katolikus Általános Iskola tornaterem hiányának megszűntetését célzó beruházás önkormányzati telken
Kedvezményezett: Kolping Oktatási és Szociális Intézményfenntartó Szervezet
A megítélt támogatás összege: 400.000.000 Ft

Projektelőkészítés és projektmenedzsment: ALD Consulting Kft.
Kivitelezés: QUALITAT Kft.
Műszaki ellenőrzés: Marosy László (Fontan Art kft.)
Nyilvánosság és tájékoztatás: Virtual English Systems Kft.

Az ünnepélyes átadóról készített fényképek:

(A képek forrása: www.szoljon.hu)

Fel
Recent Posts

Hozzászólás küldése

Szeretne még valamit megtudni?

Amennyiben többet szeretne megtudni, vagy fel szeretné velünk venni a kapcsolatot, akkor ne habozzon! Állunk rendelkezésére!