+36-70-376-2388 H-8361 Keszthely, Pf: 250.

Eladó ikerházi lakások Balatongyörökön!

Home / ALDC / Eladó ikerházi lakások Balatongyörökön!
Beküldte
Kategória: ALDC

Eladó ikerházi lakások Balatongyörökön!

A házak paraméterei

Alapterület: 90 m2 + 17,5 m2 terasz

Telekterület: 4×500 m2 osztatlan, de egymástól elválasztott

Szobák száma: 2 szoba + 2 félszoba

Szintek: földszintes

Várható befejezés: 2019. augusztus

Balatongyörökön, csendes részen, a vízparttól gyalog 15 percnyire 4 db ikerház jellegű lakás 2 épületben, bekerített lakókertben eladó. A lakásokhoz önálló ca. 4×400 nm osztatlan, de egymástól elválasztott telek tartozik. A lakásokban egyenként 2 szoba és 2 félszoba, nappalival egybeépített konyha, kamra, fürdőszoba, önálló WC, előszoba és közlekedő található nettó ca. 90 nm felett.

A lakásokban önálló gázfűtés kerül kialakításra. A rezsiköltségek csökkentése érdekében napelemes rendszer tartozik minden lakáshoz. A műszaki szükségességből adódó változtatások jogát fenntartjuk.

Energetikai minőség szerinti besorolás: BB

Az ingatlanok albetétesítése a használatba vételi engedély után megtörténik.

További információk: Lantay Ákos – 06 70 / 376 2388; https://ingatlan.com/28530743/

Eladási ár

Ár egységesen: 39 988 000.-Ft + Áfa (5%), azaz 41 987 400.-Ft – 2019.12.31-ig!

A1: eladó
A2: eladó
B1: eladó
B2: lefoglalva

A Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK) igényelhető rá, a jogszabályban rögzített feltételek teljesülése esetén az arra jogosult támogatott személyek részéről.

A település

Balatongyörök a Balaton északi partján, a Keszthelyi-hegység tövében fekvő település, a 71-es főút mellett.

A település egy Balaton-parti vasúti megállóhellyel és sűrű autóbuszjárattal rendelkezik. Vasúton Keszthely 12 perces, Tapolca 16 perces utazási idővel érhető el. Az autóbuszjáratok Budapesttel, Balatonalmádival, Balatonfüreddel, Keszthellyel, Zalaegerszeggel, Tapolcával, valamint Hévízzel és Sümeggel kötik össze a települést. A nyári időszakban rendszeres hajójárat indul Keszthelyre, valamint Balatonmáriafürdő, Szigliget és Badacsony érintésével Fonyódra.

Májustól késő őszig sok rendezvény várja a helyi lakosokat, az üdülővendégeket, a turistákat és az érdeklődőket. A településen és környékén rendszeresek a júliusban kezdődő és még kora ősszel is tartó borhetek, szüreti mulatságok vagy bizonyos gasztronómiai fogásokhoz kapcsolódó fesztiválok (Gyenesdiási Burgonyafesztivál és Gyenesdiási Keszegfesztivál, Fonyódi Kolbászfesztivál, Vonyarcvashegyi Pontyfesztivál, Tapolcai Pisztrángfesztivál, Szigligeti Süllőfesztivál, Balatongyöröki Palacsintafesztivál, stb.) A településen kiemelkedő gasztronómiai esemény az évente két alkalommal megrendezésre kerülő halászléfőző-verseny.

A településen található élelmiszerbolt, nemzeti dohánybolt, takarékszövetkezet, bankautomata, gyógyszertár, orvosi rendelő, posta, valamint számos vendéglátóhely a Balaton-parton és a Szépkilátónál.

A balatongyöröki strand

Árnyas és napos területek váltakoznak a balatongyöröki strandon, lidós partszakasz kedvez a kisgyermekes családoknak, emellett játszótér, vízi csúszda, gyermekmedence, röplabda, kosárlabda és teniszpálya, csónak-, vizibicikli kölcsönzés, viziaerobik, szörfoktatás-, kölcsönzés, valamint gyermek animáció vár minden strandra látogatót.

Igazi családi-, gyermek viziparadicsom, hiszen gyerekek számára ideális árnyékos lidós részek, vizicsúszda van kialakítva, míg a napozni vágyó felnőtteknek sem kell egyedül hagyni gyerekeiket, hiszen az árnyas és napos területek a strand egész területén váltják egymást. A panoráma pedig mindenhonnan lenyűgöző, a tanúhegyek és a Szigligeti-öböl a várral fantasztikus panorámával örvendeztetik meg az itt fürdőzőket.

A balatongyöröki strand vize kiváló minőségű, minden évben a legjobbaknak járó kékhullám zászló kitüntetéssel díjazott. 2015-ben a legmagasabb pontszámot a balatongyöröki strand kapta a Legkedveltebb Balatoni Strand versenyen. 2018-ban pedig a Balaton “Legzöldebb” Strandja Balatongyörök Községi strandja lett.

A képek letöltése egyben:

Balatongyöröki ingatlanok

Fel
Recent Posts

Hozzászólás küldése

Szeretne még valamit megtudni?

Amennyiben többet szeretne megtudni, vagy fel szeretné velünk venni a kapcsolatot, akkor ne habozzon! Állunk rendelkezésére!